Linschoten-Vereeniging

Presentatie deel 113

Op zaterdag 22 november 2014 word in Den Haag deel 112 in de reeks Werken voorgesteld: Verdrinken zonder water. De memoires van VOC-matroos Jan Ambrosius Hoorn, 1758-1778, bezorgd door Perry Moree en Piet van Sterkenburg.

Deze presentatie vindt plaats in het Nationaal ArchiefPrins Willem Alexanderhof 20, 2595 BE Den Haag.

Het programma:

Plusleden van de Linschoten-Vereeniging kunnen tijdens de borrel na afloop van de presentatie hun exemplaar van Verdrinken zonder water afhalen. Plusleden die niet in de gelegenheid zijn om de presentatie bij te wonen, krijgen hun exemplaar thuisgestuurd. In beide gevallen geldt dat de lidmaatschapsbijdrage over 2014 moet zijn betaald. Gewone leden ontvangen een acceptgiro, waarmee zij een exemplaar met ledenkorting kunnen bestellen.

Leden die de presentatie willen bijwonen wordt vriendelijk verzocht zich uiterlijk 15 november aanstaande aan te melden bij de secretaris. Dat kan door inzending van de antwoordstrook op de bijgevoegde Nieuwsbrief of per e-mail (linschoten-vereeniging@xs4all.nl).
Als u de rondleiding en workshop wilt volgen, dient u dit bij uw aanmelding apart aan te geven. Het aantal plaatsen voor deze programmaonderdelen is helaas beperkt: “vol” is in dit geval ook echt vol! Voor de expositie “Het Geheugenpaleis” geldt deze restrictie niet. De tentoonstelling is deze middag speciaal voor verenigingsleden gratis toegankelijk.

Documenten: