Linschoten-Vereeniging

Antiquarisch - publicaties te koop uit de tweede hand

Werken van de Linschoten-Vereeniging die nog in voorraad zijn, kunt u bestellen bij .

Daarnaast biedt de Linschoten-Vereeniging via deze webpagina aan de leden de mogelijkheid om antiquarische exemplaren uit hun verzameling te koop aan te bieden.

De Linschoten-Vereeniging is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze pagina, voor wat wordt aangeboden, of voor de overeenkomsten die tussen koper er hieronder vermelde verkopers worden gesloten.

Overzicht van het aanbod door derden

Via mevrouw Henny Biegelaar (henbie@xs4all.nl wordt een volledige reeks van de Werken (tot en met deel 107, met de drie Tresoors) aangeboden voor 4.250,- . Contacteer haar voor meer informatie (telefonisch kan ook op 0252-530913, maar niet na 19u30).

Daarnaast bezit mevrouw Biegelaar een wisselende voorraad Werken, met nadruk op de eerste 50 delen. Ze biedt ook haar hulp aan bij het speuren naar ontbrekende delen in verzamelingen.


De heer Minneboo biedt de serie van Werken van deel 1 t.m. 105 te koop aan, voor 2950,-.
Over het algemeen zijn de boeken in goede staat. Voor meer details over de aangeboden boeken kunt u de heer Minneboo bereiken via email of 06-13468477.


De heer Philippe Torck (torck.philippe@gmail.com) biedt een zeer omvangrijke collectie Werken te koop aan; een overzicht via een document in pdf.


Mevrouw Brouwer (inabrouwer@bluewin.ch) biedt het volgende deel te koop aan (75,- per deel, exclusief verzendingskosten:


De heer E. van As (evas@casema.nl) biedt een aantal delen aan.
De losse prijs per deel bedraagt 12,50 euro per deel, exclusief verzendkosten. Gegadigden kunnen de heer van As dagelijks na 19.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereiken via 0318 820272.