Aanmelden als lid

Voor de Linschoten-Vereeniging betekent uw lidmaatschap meer dan het ontvangen van uw jaarlijkse contributie.
Dankzij de leden kan de Linschoten-Vereeniging ieder jaar de geschiedenis van het reisverhaal verrijken met een nieuw Werk. Door lid te worden van de Linschoten-Vereeniging steunt u deze doelstelling en zorgt u er mee voor dat een zeer specifiek soort Nederlands en Belgisch historisch erfgoed toegankelijk wordt gemaakt. In ruil daarvoor kunnen leden aan een voordelige prijs publicaties van de Linschoten-Vereeniging kopen. Leden kunnen ook deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, zoals de jaarlijkse voorstelling van een nieuw deel in de reeks Werken, op een historisch verantwoorde locatie en omkaderd met een toepasselijke lezing of tentoonstelling.

Lid worden

Er bestaan 4 formules:

  • Plus-lid, €40 per jaar.
    U ontvangt de nieuwsbrief en uitnodigingen voor de activiteiten van de Linschoten-Vereeniging. U ontvangt jaarlijks een exemplaar van iedere nieuwe titel uit de reeks Werken; dat krijgt u meteen mee naar huis als u de boekpresentatie bijwoont, of het wordt u later met de post bezorgd. Daarnaast heeft u recht op aankoop van een ongelimiteerd aantal uitgaven aan de geldende ledenprijs.
    Plus-leden geven de vereniging net dat extra steuntje in de rug dat we kunnen gebruiken om ons jaarlijkse Werk te realiseren.
  • Gewoon lid, €22,50 per jaar.
    U ontvangt de nieuwsbrief en uitnodigingen voor de activiteiten van de Linschoten-Vereeniging, en U heeft ook recht op aankoop van de uitgaven aan de geldende ledenprijs.
  • Buitenlandse leden (€45 per jaar) krijgen meteen het Plus-lidmaatschap.
  • Student-lid (€15 per jaar): voor studenten, Aio's en Oio's, onder de voorwaarden die voor gewone leden gelden.

Een speciaal lidmaatschap voor het leven is mogelijk. De penningmeester kan u hierover nader informeren.
Het contributiejaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.
Onze vereniging is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling [ANBI] volgens artikel 24 lid 4 van de Successiewet 1956, waardoor Uw bijdrage aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.


Om u aan te melden als lid, vult u onderstaand formulier in of u stuurt een berichtje aan de secretaris.
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com